“Meta is een Puber Strateeg.
Iemand die richting geeft aan jongeren.
Zodat zij weten wie ze zijn, waar ze vandaan komen en waar ze doelgericht naartoe kunnen bewegen.”

Opgroeien tot volwassen lid van de maatschappij is niet eenvoudig. Tussen het 10e en 25ste levensjaar is het een heftige rollercoaster aan veranderingen en ontwikkelingen binnen een jongerenbrein en het leven van jongeren. Om dit allemaal te kunnen managen valt niet mee. Daar kun je hulp bij nodig hebben. En die bied ik je aan.

Langere tijd niet goed in je vel zitten, concentratieproblemen, twijfels over je toekomst, schaamte, keuzestress bij een vervolgopleiding, niet begrepen of gezien worden door je omgeving, pesten, eenzaamheid of gedoe in de relatie met je ouders. Het zijn veel voorkomende hindernissen die je in de weg kunnen zitten en waar je als jongvolwassene liever niet mee te maken wilt hebben. En waar je afscheid van wilt nemen voor de rest van je leven.

“THE BEST IS YET TO COME”

DE PUBERCOACH

MIJN ERVARING ALS COACH

“Pubers hebben de toekomst”

 

Na een carrière binnen het bedrijfsleven heb ik verscheidene coaching trainingen gevolgd in binnen en buitenland. In 2018 heb ik mijn 4 jarige psychologieopleiding afgerond tot psychosociaal therapeut en kindertherapeut. Om vanuit ervaring en gedegen kennis mijzelf te ontwikkelen tot een deskundige coach en therapeut. Op het gebied van zelfinzicht, zelfpotentieel, zelfbewustzijn, zelfaanvaarding, met de focus op: zelfregie.

Met een duidelijk stappenplan, zet ik pubers op het goede spoor in deze fase van hun leven. Een fase die zoals iedereen weet “achteraf de belangrijkste fase” van ons latere doen en laten blijkt.

Pro Kid Divorce
Doordat ik veel kinderen in mijn praktijk krijg die moeilijkheden ondervinden na de scheiding van hun ouders, heb ik sinds november 2015 de coöperatie Pro Kid Divorce opgericht. Een Nieuwe manier van Echt scheiden waarbij het belang van kinderen voorop staat. In samenwerking met erkende vFas echtscheidingsadvocaten/mediators geef ik ouders adviezen over het verdeeld ouderschap. En coach ik kinderen om deze moeilijke fase in hun leven zo goed mogelijk door te komen.

PRO KID DIVORCE website
www.pro-kid-divorce.nl

 

IMG_9016

 

MIJN STARTPUNT

“Als coach heb ik bewust gekozen om mij te richten op jongeren tussen de 10 en 25 jaar. Dat is de fase waar het echt om gaat, die bepalend is voor alles wat er in ons latere leven plaatsvindt. Daar ligt de basis voor ofwel een goed en vervullend leven of een emotioneel krakkemikkig bestaan. Met alle latere gevolgen van dien. Onze puberteit blijkt steeds weer de fundering van ons daarop volgend doen en laten.

Daarin investeren biedt de beste garantie voor een goede toekomst.
Ik ben overigens een ervaringsdeskundige; ik voed een zoon op van 19 jaar van 196 cm hoog.